Nya och nygamla lokalhyresgäster

Designtorget köptes upp av Åhléns tidigare i år vilket ledde till att de behövde säga upp sitt hyresavtal hos föreningen och istället flytta in på Åhléns huvudkontor. Blockworks/Raketspel, som redan är hyresgäster hos oss, bestämde sig för att ta över Designtorgets lokaler – vilket gläder oss! Larenius & Partners kommer flytta in i Blockworks gamla lokal. Larenius & Partners arbetar med rekrytering och affärsutveckling och flyttar hit från Fridhemsgatan 55. De kommer renovera lokalerna något före de flyttar in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s