Undvik snö och halka på gården

Nu när vintern kommit på riktigt så ber vi alla våra boende att gemensamt hjälpas åt att skotta, sopa och sanda gården. Det finns redskap för detta på gården och ordentligt med grus för att undvika både snö och halka. Vi sparar pengar genom att göra detta själva och vi har ett gemensamt ansvar att bidra till framkomligheten på gården och undvika olyckor. Se också till att dörrar och grindar går igen ordentligt för att hålla värmen i fastigheten samt undvika oönskade besök.

Med vänlig hälsning

Styrelsen BRF Good Templar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s