Service utförd i tvättstugan

Under sensommaren har vi bytt ut den fristående torktumlaren mot en helt ny. Förhoppningsvis kommer den att fungera utmärkt under en lång tid och bidra till lägre driftskostnader i tvättstugan. Den stora tvättmaskinen är också felanmäld och ska repareras omgående. Tvättmedelsfacket på den högra tvättmaskinen har vi beställt en ersättningsprodukt till för att själva kunna reparera den.
Tidigare i år har vi bytt ut det äldsta torkskåpet. Vi har ett serviceavtal med Entema och kommer med hjälp av dem på sikt byta ut maskiner som blir för gamla. De är auktoriserade att utföra garantiservice på Electrolux och vi kommer succesivt att byta till Electrolux på samtliga maskiner.
Du kan själv felanmäla andra fel i tvättstugan här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s