Information från Stockholm Vatten

Meddelande från Stockholm Vatten 2014-08-21:
Det har inträffat en vattenläcka på Kronobergsgatan 21 och vi måste stänga av vattnet till fastigheten. Tappställe finns uppsatt på Inedalsgatan 2. Vi gör allt vi kan för att få vattnet tillbaka så fort som möjligt. När vattnet varit avstängt och släpps på igen kan rost förekomma i vattnet. Var uppmärksam på detta när du tvättar kläder. Rosten försvinner efter en stunds spolning. Vattnet är inte farligt att dricka. Mer information finns på vår hemsida, http://www.stockholmvatten.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s